márc 19

Újabb kihagyhatatlan lehetőség- Nyereményjáték

Azok számára, akik ajánlják az Esélyautót, nyereményjátékot hirdetünk, melynek nyereménye egy PEUGEOT gépjármű 1 hetes használatát eredményezi.

Nem kell ehhez mást tenni, mint megírni az info@eselyauto.hu email címre az ajánlott személyek nevét, akik regisztráltak az oldalunkon az Ön ajánlásával 2021.05.14-ig.

Aki minimum 5 személyt meg tud jelölni, kvalifikálja magát és részt vesz a sorsoláson, az a személy nyer, aki a legtöbb ajánlást megszerzi és meg is írja nekünk. Ajánlás egyenlőségek esetében pedig sorsolunk. 

Fontos információk:

Három féle regisztráció található az oldalunkon. 

Cselekvőképes fogyatékos személy regisztrációja

Fogyatékos személy törvényes képviselőjének regisztrációja

Pártolói regisztráció

Az újonnan regisztrálók (ajánlott személyek) bármelyik típust választhatják. Fontos, hogy csak olyan személy jelentkezhet  a nyereményjátékban (és írhatja meg a regisztráltak neveit) aki önmaga is már regisztrált tagunk.

Az ajánlott személyek mindegyikének regisztrálnia kell bármelyik regisztrációs fül alatt.

Az ajánlás 2021. 05.14. 24:00 -kor zárul, addig szeretnénk, ha elküldené az info@eselyauto.hu email címre azoknak a nevét ( legalább 5 név szerepeljen), akik az Ön ajánlásával beregisztráltak.

Mi ezeket az adatokat leellenőrizzük! 

A nyereményjátékon mindenki részt vehet, aki az indulásunk óta regisztrált a www.eselyauto.hu weboldalunkon vagy ezután fog regisztrálni.

Az ajánlások esetében csak új regisztrációt fogadunk el: nem lehet régebbi a regisztrációja az ajánlott személynek, mint 2021.03.22

Az ajánlások esetében csak új regisztrációt fogadunk el: nem lehet régebbi a regisztrációja az ajánlott személynek, mint 2021.03.22.

A továbbajánlási rendszer elfogadott. 

A gyűjtés lehet folyamatos, kérem, csak akkor írjon levelet amennyiben sikerült a minimum 5 személyt megjelölni. 5 személy felett elfogadott a későbbi módosítás plusz személyek hozzáadásával 2021.05.14 éjfélig, ez esetben jelezze felénk, hogy már leadott neveket.

A levélben tüntesse fel saját nevét és elérhetőségét.

Az adatok kezelésére a saját adatkezelési szabályzatunk a mérvadó, mely megtalálható weboldalunkon.

Az összesítést és az adatok kiértékelését: 2021.05.17 én kezdjük.

A nyertest 2021.05.31-ig értesítjük.

Az nyer, aki a legtöbb személyt megjelöli és valid regisztráció áll mögötte. Egyenlőség esetén sorsolással döntjük el a nyertest.

Amennyiben az ajánlási rendszerben összesített adatként minimum 1000 ( ezer)  fő sikeres regisztrálását eredményezi úgy további üzemanyag kártya lehetőségét is biztosítja az Esélyautó ajándékkártya formájában a Peugeot autó használatához.

Az autó felhasználására vonatkozó feltételeket a P Automobil Import kft szabja meg.

A nyertes dönthet az autó igénybevételének időpontjáról külön egyeztetéssel az Esélyautóval közösen. 7 napon keresztül használhatja az autót.

A nyeremény igénybevételekor tudjuk megmondani, hogy mely típusú modellt fogjuk biztosítani.

A nyertes hozzájárulását adja a nyeremény elfogadása esetén, hogy átadáskor képeket készítsünk és azt publikáljuk platformjainkon.

Az Esélyautó a változtatás jogát fenntartja.

Célunk az információ széles körben való elterjesztése, ezért megköszönünk minden megosztást és ajánlást.