Kedvezményes SEAT modellek

SEAT Arona

SEAT ARONA - Esélyautó

A SEAT Arona dinamikus és merész formatervével hódítja meg a várost. A kisméretű SUV tökéletes a városi közlekedésre kompakt kialakításának köszönhetően, míg belül tágas tér és 400 literes csomagtartó áll rendelkezésre. A FullLink technológiának köszönhetően USB-C vagy bluetooth csatlakozáson keresztül párosíthatja okostelefonját az autóhoz, így mindig elérhető maradhat.

Főbb szériafelszereltségek:

 • 6 hangszóró
 • Biztonsági csomag:
  • Függöny és oldallégzsák
  • Hill Start Assist
  • Hárompontos biztonsági övek
  • Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés
  • Abroncs nyomás ellenőrző szenzor
  • Front Assist
  • Nappali menetfény
  • Kikapcsolható utas oldali légzsák
 • Digitális rádióvétel (DAB)
 • Elektromos ablakemelők elöl, hátul és elektromosan állítható tükrök
 • ISOFIX/Top Tether a hátsó üléseken
 • Ködfényszóró kanyarodófénnyel
 • Multifunkciós bőrkormány
 • USB Type-C csatlakozó (2db)
Elérhető motorváltozatok:
 1. TSI Style 110 LE

Egyedi csomagajánlatokról és készletről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!


 

SEAT Ateca

SEAT ATECA Esélyautó

A megújult SEAT Ateca újratervezésekor egy fejlettebb, robusztusabb külsőt kapott, miközben ugyanolyan nagyszerű a modell és napjaink utazásainak megfelelő újításokkal. Mindig biztonságban utazhat és kényelemben érezheti magát, amiről többek között a biztonsági rendszerek, a parkolóradar gondoskodnak.

Elérhető motorváltozatok:

1.5 TSI DSG Xperience 150 LE

1.5 TSI DSG Style 150 LE

Egyedi csomagajánlatokról és készletről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!


 

SEAT Leon

SEAT LEON- Esélyautó

Az új SEAT Leon dinamikus vonalvezetése és kompakt mérete mellett kényelmes és élvezetes utazást biztosít Önnek. A technológiai újítások és a kívül-belül megújult Leon gondoskodnak arról, hogy probléma-mentesen és biztonságban érjen úticéljához. 

Elérhető motorváltozatok:

1.0 TSI Reference 90 LE

1.5 TSI Xcellence 130 LE

Egyedi csomagajánlatokról és készletről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!


 

SEAT Leon Kombi

SEAT LEON - Esélyautó

Az új SEAT Leon már akár mildHybrid változatban is elérhető. Utazzon károsanyag kibocsátás mentesen, tökéletes kényelemben és biztonságban az új Leon technológiai opcióinak köszönhetően. Nem csak a biztonságáról gondoskodik az új SEAT Leon, az új konnektivitási megoldásoknak köszönhetően a távoli elérés és online infotainment szolgáltatások is elérhetők.

Elérhető motorváltozatok:

1.0 TSI Reference 90 LE

1.5 TSI Style 130 LE

1.5 TSI Style 150 LE

1.5 TSI DSG Style mHEV 150 LE

Egyedi csomagajánlatokról és készletről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!


 

Egyedi csomagajánlataink az Esélyautóval kapcsolatban lévő érdekvédelmi szervezetek tagságára vonatkozik, 2021. április 30-ig, illetve a készlet erejéig. Az egyedi csomagajánlatokról és a készletről érdeklődjön a SEAT márkarkereskedésekben. A hirdetésben megjelenő képek illusztrációk, a modellek extrafelszereltséget tartalmazhatnak. A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,7 l/100 km, CO2-kibocsátása 152 g/km. A SEAT Ateca csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 7,2 l/100 km, CO2-kibocsátása 167 g/km. A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,4 l/100 km, CO2-kibocsátása 147 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2 kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képek illusztrációk, többletfelszereltségeket is ábrázolhatnak. Részletes tájékoztatásért forduljon a SEAT márkakereskedésekhez!