febr 25

Esélyautó nyereményjáték

Kisorsoltuk a Nyertest!

A napokban ellátogattunk ahhoz a nyertesünkhöz, aki 1 hétig ingyen használhat,az Esélyautó és a P-Automobil Kft jóvoltából, egy Peugeot gépjárművet 20.000 ft-os üzemanyag kártyával.

A nyertest az Esélyautó weboldalán  regisztrált tagjaink között tartott nyereményjátékunk keretében sorsoltunk ki 2021.02.03-án.

Gratulálunk Boglárkának!

 A család története inspiráló és ismét beigazolódott, hogy mennyire szüksége van az embereknek a mobilitásra.

 A látássérült anyuka végzettsége magyar tanár és pszichológus, pici babával épp otthon tölti a mindennapokat, nagyobbik gyermeke is csak 2,5 éves.

Boglárka rendszeresen jár úszni, állandó résztvevője a Suhanj! alapítvány által szervezett versenyeknek. Mozgalmasak tehát a mindennapjaik.

Jövőbeli tervek között szerepel egy PHD fokozat elérése. Elismerésünk az anyukának valamint családjának, hogy támogatják és segítik törekvéseiben!

Az autó használata a fent említett életvitel miatt is elengedhetetlen, így abszolút ki fogják tudni használni az 1 hetes időszakot, amelybe belefér egy kirándulás, kikapcsolódás is a család számára.

Az Esélyautó küldetése és szándéka, hogy minél több fogyatékossággal élő emberhez eljusson és segíthessen. Ezen törekvésben segítenek az Esélyautó Partnerei, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a felajánlás sem.