jan 13

Pártolói regisztráció

Fantasztikus lehetőséget biztosítunk a fogyatékossággal élő emberek családtagjai számára is!

Kibővítjük a lehetőségeinket és már pártolói regisztrációval is lehetséges az oldalunkra való feliratkozás.

Ezt mindenki igénybe veheti akinek családjában, vagy környezetében fogyatékos ember él, vagy csak támogatni szeretné embertársait.

Azok is regisztálhatnak pártolói minőségben, akiknek még nincs tagsági száma, tehát még nem tagjai egyik érdekvédelmi szervezetnek sem, de van valamilyen fogyatékossága: hallássérült-, látássérült-, mozgássérült személy, vagy értelmi fogyatékos-, autista személy a testvére, gyermeke, rokona, közeli vagy távoli hozzátartozója.

A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettséggel az alap adatok megadásán túl.

Miért jó ez?

Ezáltal szeretnénk eljutattni az információinkat és a kedvezményes lehetőségeket az érintettekhez. Vannak, akik könnyen és magabiztosan kezelik az online világot, de gondolva azokra is, akiknek ez esetleg nehezebben megy, a pártolói regisztrációval gyermekük, unokájuk, rokonuk lehetőséget kap, hogy kövessen minket és a családtagja számára átadja az információkat.

Mivel az autó kedvezmények igénybe vétele továbbra is tagsági számhoz kötöttek, mert valóban a fogyatékos emberek mobilitását szeretnénk támogatni, az egyéb kedvezények mindenki számára igényelhetőek akik bármilyen formában regisztrálnak oldalunkon.

Nagyon bízunk benne és az a célunk, hogy ajánlatainkat, amit folyamatosan dolgozunk ki neves Partnereinkkel, minél szélesebb körhöz jutassuk el.

A jövőre nézve számos lehetőség fogja várni tagjainkat!