jún 15

Peugeot- Esélyautó karitatív nyereményjátékunk

Az Esélyautó Magyarország kft a regisztráltjai között tartott sorsolás keretén belül egy Peugeot 3008-as gépjárművet, 20.000 ft-os üzemanyag kártyával 1 hét ingyen használhatra átadta a nyertesnek.

A P-Automobil Kft jóvoltából ajánlhattuk fel ezt a fantasztikus nyereményt.

A komoly egészségügyi járványhelyzet miatt és a család terveihez igazodva az elmúlt hetekben vette igénybe Boglárka és családja nyereményüket.

Fogadják szeretettel az élménybeszámolóját.

“Az autót egy pénteki nap délelőtt vettük át. Az első nap csak a városban autóztunk vele, megismertük, kiismertük. Az első igazi út a második nap Kecskemétre vezetett, a nagymamához. Autópályamatricát is vettünk a kocsira. A család nagyon örült a látogatónak, nagyon kellemes napot töltöttünk el velük, mindenki megcsodálta a szép autót.

Ezt követően, ahogyan terveztük is, egy családi nyaralásra indultunk el a kocsival. Bükfürdőre mentünk egy nagyon szép hotelbe, ahol három napot töltöttünk el. Finomakat ettünk az étteremben, fürödtünk a medencékben, sétáltunk a parkban. Kőszegen is jártunk, ahol megnéztük a várat, és egy nagyot fagyiztunk a főtéren.

Sajnos hamar elröppent a nyaralás. A fennmaradó néhány napban már csak apróbb utakra használtuk a kocsit, bevásárlást intéztünk, stb.

Összességében nagyon kellemes élmény volt, nagyon örülünk, hogy kipróbálhattuk ezt az autót!”

Örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhattunk a család nyaralási terveihez és köszönjük a P- Automobilnak az általuk felajánlott Peugeot 3008-as gépjárművet.